Pîrvulescu: Schimbarea legislaţiei l-ar putea scăpa pe Liviu Dragnea

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 21 iunie 2018 206 afişări

Analistul politic Cristian Pîrvulescu spune că decizia de astăzi va fi atacată la apel şi există varianta în care modificările aduse legilor justiţiei ar putea să ducă şi la modificarea sentinţei dată în dosarul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care Dragnea e acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Pîrvulescu: Schimbarea legislaţiei l-ar putea scăpa pe Liviu Dragnea

"S-ar putea ca în săptămânile ce vin să vedem modificări aduse legislaţiei exact în zona abuzului în serviciu, adică infracţiunea pentru care Liviu Dragnea a fost condamnat", a declarat analistul pentru un post de televiziune. "Dacă infracţiunea dispare, dispare şi condamnarea", a explicat Cristian Pîrvulescu.

Magistraţii instanţei supreme l-au condamnat, joi, pe Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în procesul angajărilor de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, în care e acuzat de instigare la abuz în serviciu. Decizia nu e definitivă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.