Pierre Gagnoud este noul director general al Edenred România

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 25 februarie 2013 173 afişări

Edenred România, liderul domeniului de tichete de servicii şi soluţii pentru fidelizarea şi motivarea angajaţilor, are un nou manager general. Pierre Gagnoud îl înlocuieşte pe Philippe Blecon de la 1 februarie 2013.

Philippe Blecon s-a aflat la conducerea Edenred România în ultimii cinci ani, iar de acum înainte va ocupa funcţia de manager general pentru filialele Edenred din Chile şi Peru.

Pierre Gagnoud lucrează în grupul Edenred din 2000, ocupând diverse poziţii de management în Europa de Est, ultimele două fiind cele de manager general al filialei din Slovacia în perioada 2007-2009 şi de manager general al Edenred Ungaria, din 2010.

În România, Pierre Gagnoud va continua strategia de dezvoltare a companiei, vizând consolidarea poziţiei de lider al pieţei de tichete de servicii. O atenţie deosebită va fi acordată explorării de noi oportunităţi în sectoarele de activitate cum ar fi: dezvoltarea de soluţii de beneficii extrasalariale, managementul cheltuielilor profesionale, soluţii pentru programe de motivare şi recompensare şi pentru programe sociale.

Edenred este prezent în România din 1998, cu şase tipuri de tichete: Ticket Restaurant, Ticket Cadou, Ticket Vacanţă, Ticket Creşă, Ticket Asist, Ticket Medica, iar din 2010 a lansat cardul cadou Compliments, primul card prepaid adresat companiilor din România. Peste 30 000 de companii acordă salariaţilor lor diverse tipuri de tichete şi carduri emise de Edenred în România.

Listata la bursa NYSE Euronext Paris, Edenred activează în 40 de ţări, având 6 000 de angajaţi, aproape 610 000 companii şi organizaţii client, 1.3 milioane de parteneri afiliaţi şi 38 milioane de beneficiari. în 2012, volumul total emis de Edenred a fost de 16,7 miliarde de euro, din care 61% a fost generat în ţările în curs de dezvoltare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pierre-gagnoud-este-noul-director-general-al-edenred-romania-10598044
10598044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.