Pierderile MASIVE suferite de acţiunile celor mai importante companii din tehnologie în doar două sesiuni bursiere

Postat la 30 octombrie 2018 65 afişări

Grupul de companii FANG (Facebook, Amazon, Netflix şi Google-Alphabet), aflate în vârtejul scăderilor de pe piaţa bursieră americană, au văzut risipindu-se 200 de miliarde de dolari din valoaea loc de piaţă, în doar două sesiuni, informează Reuters.

Pierderile MASIVE suferite de acţiunile celor mai importante companii din tehnologie în doar două sesiuni bursiere

Fiecare companie a înregistrat scăderi de preţuri ale acţiunilor de 14 – 24% în octombrie, aşa că valoarea combinată de piaţă a celor patru a scăzut de la 2.500 de miliarde de dolari la 1.930 miliarde dolari.

La baza celei mai recente scăderi au fost rezultatele Amazon, sub estimările analiştilor şi pe fondul temerilor că firma se loveşte de o puternică concurenţă. Acţiunile Amazon au scăzut cu 14%, cea mai mare depreciere din 2014.

Următoarea lovitură ar putea veni marţi, de la Facebook, care îşi va anunţa rezultatele trimestriale. Analiştii se aşteaptă ca veniturile companiei să crească cu 33% în T3, cea mai slabă creştere de la listarea companiei, în 2012.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
actiuni,
important,
pierderi,
tehnologie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.