UNTRR solicită Guvernului rambursarea supraaccizei pentru transportatorii rutieri

Postat la 29 octombrie 2018 27 afişări

UNTRR solicită Guvernului, într-un comunicat, măsuri urgente pentru ca schema de rambursare a supraacizei să devină operaţională, după ce preţul petrolului a urcat la peste 80 dolari/baril, fiind cu peste 50% mai mare decât la momentul în care a fost implementată supraacciza la carburanţi.

UNTRR solicită Guvernului rambursarea supraaccizei pentru transportatorii rutieri

Ministerul Transporturilor şi Ministerul Finanţelor Publice au elaborat şi publicat Ordonanţa de Urgenţă nr. 25/2018 şi Hotărârea de Guvern 549 din 17 iulie 2018 privind condiţiile, procedura şi termenele de restituire a sumelor reprezentând ajutor de stat pentru suportarea unei părţi din accizele calculate pentru motorina utilizată drept combustibil pentru motor şi alocarea sumei de rambursat şi solicită măsuri urgente pentru ca schema de rambursare să devină operaţională.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rambursare,
guvern,
solicitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.