Piedone a ieşit din penitenciar după decizia ÎCCJ: Există o speranţă în România pentru dreptate

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 iunie 2023 35 afişări

Piedone a ieşit din penitenciar după decizia ÎCCJ: Există o speranţă în România pentru dreptate

„Există o speranţă în România pentru dreptate”, spune Cristian Popescu Piedone, după ce a ieşit din Penitenciarul Jilava, urmare a deciziei ÎCCJ. „M-am rugat lui Dumnezeu să deschidă ochii judecătorilor”, adaugă el.

„Cu siguranţă da. Dacă nu au făcut alegeri... Scaunul e liber. Trebuie să mă întorc. Voi fi repus în funcţie. Îmi voi duce sectorul pânpă la capăt. A mă bate cu trecutul, îmi ard prezentul. Am crezut, cred în Dumnezeu. M-am rugat - Doamne, dacă există dreptate, deschide ochii judecătorilor”, spune Piedone, întrebat dacă se întoarce la Primăria Sectorului 5.

El afirmă că înnainte ca judecătorii ÎCCJ să decidă, îşi pierduse speranţa.

„Dar nu pierdusem speranţa în Dumnezeu. La Dumnezeu m-am rugat să deschidă ochii juădecătorilor. (...) Există o speranţă în România pentru dreptate”, afirmă Piedone

El mai spune că în închisoare a făcut cursuri, printre care de horticultură.

Piedone şi-a susţinut nevinovăţia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piedone,
penitenciar,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.