Pieca şi Penescu, condamnaţi la închisoare cu suspendare în procesul "mită către Garda Financiară"

Postat la 23 noiembrie 2011 9 afişări

Omul de afaceri Cornel Penescu şi fostul director al Pic Gheorghită Pieca au fost condamnaţi la cinci luni de închisoare cu suspendare în procesul "mită către Garda Financiară", iar comisarii Gărzii Financiare Argeş Iulian Popescu şi Nicuşor Mărtoiu la câte un an cu suspendare pentru luare de mită.

Procurorii DNA Piteşti au formulat recurs la sentinţa data de magistraţii tribunalului Teleorman, considerând că pedeapsă este prea mică. În 2009, Cornel Penescu a fost acuzat de DNA de faptul că ar fi dat mită, prin intermediul lui Gheorghită Pieca, către Nicuşor Liviu Mărtoiu şi Popescu Iulian, comisari superiori în cadrul Gărzii Financiare - Sectia Argeş.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
pieca,
penescu,
inchisoare,
condamnare,
mita
/actualitate/pieca-si-penescu-condamnati-la-inchisoare-cu-suspendare-in-procesul-mita-catre-garda-financiara-8998544
8998544
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.