PICCJ: Nu s-a făcut plângere la adresa procurorului de caz în dosarul corupţiei la bacalaureat

Postat la 09 iulie 2013 32 afişări

Nicio persoană nu a făcut plângere împotriva procurorului de la Parchetul Tribunalului Bucureşti care instrumentează dosarul privind corupţia de la bacalaureat, verificarea actelor şi măsurilor acestuia putând fi declanşată la cererea oricărei părţi interesate, informează Ministerul Public.

PICCJ: Nu s-a făcut plângere la adresa procurorului de caz în dosarul corupţiei la bacalaureat

 "Verificarea actelor şi măsurilor procurorului este o procedură pe care o poate declanşa orice parte interesată, în condiţiile legii (articolele 275-278 Cod procedură penală, Plângerea contra actelor procurorului). Controlul ierarhic se realizează în primul rând prin verificarea, pe căile procedurale, în cursul efectuării cercetărilor de către procurorul ierarhic superior, în speţă, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, asigurând deplinul exerciţiu al drepturilor procesuale ale părţilor", arată, marţi, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că, potrivit informaţiilor comunicate de Parchetul Capitalei, nu au fost formulate astfel de plângeri în cauza de corupţie privind examenul de bacalaureat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/piccj-nu-s-a-facut-plangere-la-adresa-procurorului-de-caz-in-dosarul-coruptiei-la-bacalaureat-11111873
11111873
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.