Philip Morris International estimează că, la nivel global, 24,9 milioane de persoane folosesc produsele fără fum, faţă de 21,7 milioane în 2021, iar o treime din veniturile companiei au provenit in 2022 din acest segment de business

Autor: Roxana Rosu Postat la 13 aprilie 2023 39 afişări

Philip Morris International estimează că, la nivel global, 24,9 milioane de persoane folosesc produsele fără fum, faţă de 21,7 milioane în 2021, iar o treime din veniturile companiei au provenit in 2022 din acest segment de business

Philip Morris International estimează că, la nivel global, 24,9 milioane de persoane folosesc produsele fără fum, faţă de 21,7 milioane în 2021, iar o treime din veniturile companiei au provenit in 2022 din acest segment de business, potrivit raportului anual de sustenabilitate.

„În ciuda numeroaselor provocări, 2022 a fost un an remarcabil care ne-a consolidat spiritul de echipă şi în care am făcut paşi semnificativi către atingerea obiectivului nostru. Facem progrese în călătoria noastră pentru a deveni, până în 2025, o companie care produce predominant alternative fără fum şi care elimină treptat ţigările. Deşi o transformare de această amploare şi complexitate nu poate fi realizată peste noapte, noi ne angajăm să o facem să se întâmple cât mai repede posibil. Printr-o implicare constructivă vom reuşi să accelerăm ritmul schimbărilor semnificative şi de impact şi vom finaliza procesul de transformare.”, a declarat Jacek Olczak, Chief Executive Officer PMI.

Pe baza cadrului său ESG, PMI a dezvoltat opt strategii, cu 11 obiective, care formează baza Planului 2025, şi 19 indicatori de performanţă (KPI) pentru a măsura progresul prin intermediul indexului său de sustenabilitate. Fiecare indicator de performanţă este, de asemenea, aliniat cu unul dintre cele două direcţii: sustenabilitatea produsului (11 indicatori/KPIs) sau sustenabilitatea operaţională (8 indicatori/KPIs).

„Informaţiile non-financiare sunt din ce în ce mai des folosite de părţile interesate externe pentru a evalua şi compara performanţa unei companii în raport cu altele, inclusiv de către reprezentanţi ai comunităţii financiare în analizele şi deciziile lor de investiţii. Este esenţial pentru integritatea raportării PMI ca informaţiile şi datele pe care le dezvăluim public să reflecte cu acurateţe progresul companiei noastre, în baza unor metode clare de calcul”, a explicat Emmanuel Babeau, CFO PMI.

Potrivit raportului, compania a derulat din 2008 investiţii cumulate de 10,7 miliarde dolari pentru produsele fără fum. 

Rata de reciclare a dispozitivelor IQOS returnate la centrele entralizate a fost în 2022 de 86%, similar cu 2021.

La nivel  operaţional, raportul PMI arată că 40,7% din funcţiile de conducere sunt ocupate de femei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
fum,
raport,
progres

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.