Philip Gordon, trimisul SUA la Bucureşti, întâlnire cu Traian Băsescu şi Crin Antonescu: Guvernul SUA este preocupat de evoluţiile din România

Postat la 13 august 2012 22 afişări

Philip Gordon, asistent al secretarului de stat american, Hillary Clinton, a avut, luni, o întâlnire cu preşedintele suspendat Traian Băsescu. Ulterior Philip Gordon a fost primit la Cotroceni de către preşedintele interimar, Crin Antonescu, oficialul american spunându-i acestuia că Washingtonul este preocupat de evoluţiile politice din România.

Philip Gordon a fost primit la Cotroceni, de către preşedintele interimar, Crin Antonescu, oficialul american spunându-i acestuia că Washingtonul este preocupat de evoluţiile politice din România. La începutul întâlnirii, Antonescu şi Gordon au dat mâna. Dialogul dintre aceştia s-a desfăşurat în limba engleză. Oficialul american i-a transmis preşedintelui interimar că Washingtonul este preocupat de evoluţiile politice din România, în condiţiile în care SUA privesc România ca pe un prieten şi partener.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
basescu,
antonescu,
evolutii,
politic
/actualitate/philip-gordon-trimisul-sua-la-bucuresti-intalnire-cu-traian-basescu-si-crin-antonescu-guvernul-sua-este-preocupat-de-evolutiile-din-romania-9944224
9944224
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.