PGL va organiza turneul Major de DOTA 2 cu premii totale de 3 milioane de dolari

Postat la 10 martie 2016 116 afişări

PGL va organiza turneul Major de DOTA 2 cu premii totale de 3 milioane de dolari

Compania românească PGL va organiza unul dintre cele mai importante turnee din sportul electronic, un Major de DOTA 2, cu premii totale de 3 milioane de dolari

Turneul Major de Dota 2 va avea loc în perioada 7-12 iunie în Mall of Asia Arena, din Manila, Filipine.

În total, 16 dintre cele mai bune echipe din lume se vor înfrunta pentru supremaţie, fiind urmărite cu de sute de mii de fani din lumea întreagă.

The Manila Major este al treilea turneu stagional din cele patru anunţate în 2015 de către compania americană Valve (producătorii jocului). Primele două ediţii au fost organizate la Frankfurt, respectiv Shanghai, iar acum este rândul Filipinelor să fie în centrul atenţiei comunităţii de Dota 2.

„Încrederea pe care compania americană Valve ne-o arată, oferindu-ne producţia unui eveniment de o importanţă atât de mare, ne onorează, dar ne şi obligă să asigurăm calitate la cel mai înalt nivel. Fanii eSports vor aceleaşi lucruri oriunde s-ar afla în lume: divertisment, meciuri antrenante, producţie de calitate. Exact ce oferă PGL de ani de zile”, a declarat Silviu Stroie, preşedintele PGL.

Biletele pentru The Manila Major vor fi disponibile pe site-ul smtickets.com începând de sâmbătă, 12 martie.

Citiţi şi povestea tânărului de 24 de ani din România care a reuşit să câstige peste 200.000 de dolari jucându-se DOTA 2

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pgl-va-organiza-turneul-major-de-dota-2-cu-premii-totale-de-3-milioane-de-dolari-15103102
15103102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.