Flanco deschide şase magazine iar reţeaua ajunge la 110 spaţii

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 10 martie 2016 235 afişări

Flanco Retail a inaugurat la începutul lunii primul său magazin din Satu Mare şi pe cel de-a treilea din Iaşi. Noile magazine se înscriu în planul retailerului de a ajunge la o reţea de 110 locaţii până la finalul lunii şi de a deschide 30 de noi puncte de vânzare până la sfârşitul anului.

Flanco deschide şase magazine iar reţeaua ajunge la 110 spaţii

Cu o suprafaţă de peste 470 de mp fiecare, magazinele Flanco din Iaşi şi din Satu Mare sunt poziţionate în incinta centrelor comerciale Kaufland.

“Pentru anul 2016 am prevăzut un buget de investiţii în valoare de 12 milioane de lei. Planul include extinderea în teritoriu cu 30 de noi puncte de vânzare, dar şi optimizarea platformelor IT şi a website-ului www.flanco.ro, astfel încat să putem acoperi eficient întreaga tară, fie prin magazine fizice, fie prin cel virtual”, afirmă Bogdan Dirjan, Director de Dezvoltare Flanco Retail.

Până la finalul lunii martie, retailerul va fi prezent în alte patru centre comerciale din ţară. Noile magazine Flanco din Slatina şi din Zalău vor fi inaugurate pe 24 martie, în centrul comercial Kaufland, în timp ce Flanco Timişoara Shopping City şi Flanco Piteşti Auchan Găvana îşi vor deschide porţile pe 31 martie.

Echipa Flanco a ajuns la un număr de peste 1400 de angajaţi, iar reţeaua are acum 106 magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 66 de oraşe.

Flanco şi-a bu­getat pentru anul cu­rent o creştere de 20% a cifrei de afa­ceri până la aproximativ 210 mil. euro, evo­luţie care ar urma să fie susţinută de re­venirea consumului, creşterea eco­no­mică şi consolidarea industriei. Flanco a deschis anul trecut 12 magazine, reţeaua crescând de la 89 la 100 de unităţi - respectiv 58.000 de metri pătraţi. Flanco a preluat o parte din magazinele Domo – cel mai important fiind cel din complexul Băneasa Shopping Center din Bu­cureşti.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/flanco-deschide-sase-magazine-iar-reteaua-ajunge-la-110-spatii-15102851
15102851
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.