Petrescu: Voi analiza raportul Senatului privind CEC, acum că avem şi un preşedinte bine pregătit

Postat la 04 martie 2014 51 afişări

Ministrul delegat pentru portofoliul Finanţelor, Ioana Petrescu, a declarat marţi, la audierile din comisiile de Buget-Finanţe-Bănci, că va analiza cu seriozitate propunerile Senatului privind CEC Bank, mai ales că instituţia de credit are un nou preşedinte, bine pregătit.

Petrescu: Voi analiza raportul Senatului privind CEC, acum că avem şi un preşedinte bine pregătit

 "O să citesc raportul CEC şi măsurile recomandate de Senat. Le voi analiza cu atenţie, mai ales că acum avem un preşedinte foarte bine pregătit", a spus Ioana Petrescu, întrebată la audieri dacă va lua în considerare raportul "CEC Bank" elaborat de Senat.

Întrebată cine este noul preşedinte al CEC Bank, Petrescu l-a menţionat pe secretarul de stat din Ministerul Finanţelor Enache Jiru, dar apoi s-a corectat arătând că acesta a fost deocamdată nominalizat, nu şi numit.

Premierul Victor Ponta a declarat săptămâna trecută agenţiei MEDIAFAX că l-a propus pe secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Enache Jiru la conducerea Casei de Economii şi Consemnaţiuni (CEC Bank), în locul lui Radu Gheţea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/petrescu-voi-analiza-raportul-senatului-privind-cec-acum-ca-avem-si-un-presedinte-bine-pregatit-12192481
12192481
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.