Petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei nu mai poate fi finanţată în acest an de Primărie

Autor: Aurelia Alexa Postat la 13 octombrie 2015 107 afişări

Primăria Capitalei nu va putea susţine în acest an costurile de organizare a Revelionului în Piaţa Constituţiei, a anunţat, marţi, primarul general interimar Ştefănel Marin, spunând că va fi nevoit să taie şi bugetele unor instituţii de cultură.

Edilul Capitalei a anunţat că, la rectificarea bugetară, mai multe instituţii şi direcţii din cadrul primăriei vor avea bugetele diminuate.

El a precizat că, deşi nu este plăcut să tai bugete pentru instituţii, cum ar fi cele de cultură, din păcate este nevoit să facă acest lucru, chiar dacă aceasta va însemna inclusiv renunţarea la anumite evenimente culturale de amploare.

"Revelionul din Piaţa Constituţiei nu cred că va fi suportat din banii Primăriei Municipiului Bucureşti. Sper să găsim resurse din altă parte pentru că acest eveniment nu va fi susţinut de primărie", a spus Ştefănel Marin.

Acesta a mai precizat că pentru organizarea Revelionului în Piaţa Constituţiei ar fi nevoie de un buget de 2 - 2,5 milioane de lei.

Primăria Capitalei a organizat petrecerea de Revelion din Piaţa Constituţiei timp de şapte ani la rând, până anul trecut.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRIMAR,
ORGANIZARE,
REVELION
/actualitate/petrecerea-de-revelion-din-piata-constitutiei-nu-mai-poate-fi-finantata-in-acest-an-de-primarie-14835976
14835976
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.