Petre Toba si Dan Fatuloiu, propusi pentru schimbarea din functii

Postat la 23 noiembrie 2010 15 afişări

Seful Politiei Romane, Petre Toba, si secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu, seful Departamentului de Ordine si Siguranta Publica, au fost propusi pentru schimbarea din functii, cererile de demitere a acestora fiind trimise la Guvern, au declarat, marti, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Sursele citate au precizat ca Petre Toba era propus pentru schimbarea din functia de sef al Politiei Romane inca de saptamana trecuta, in urma scandalului de la Piatra Neamt.

Cererea de schimbare din functie a lui Toba a fost trimisa la Guvern inca de martea trecuta. In locul lui Petre Toba ar urma sa fie numit Ioan Dascalu, atasatul de Interne la Ambasada Romaniei din Marea Britanie, potrivit surselor citate. Inlocuitorul lui Fatuloiu ar urma sa fie Liviu Popa, seful Directiei Generale Anticoruptie.

Potrivit articolului 8 din Legea 218/2002 privind organizarea si functionarea Politiei Romane, Inspectoratul General al Politiei Romane este condus de un inspector general numit prin decizie a primului-ministru, la propunerea ministrului de Interne, dupa consultarea Corpului National al Politistilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
coruptie,
MAI,
Toba,
Fatuloiu,
schimbare,
functii
/actualitate/petre-toba-si-dan-fatuloiu-propusi-pentru-schimbarea-din-functii-7741193
7741193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.