Peste 3.000 de braşoveni au participat la ziua dedicată angajărilor la Coresi

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 februarie 2015 227 afişări

Peste 3.000 de braşoveni au participat la ziua dedicată angajărilor la Coresi, centrul comercial dezvoltat la Braşov de Immochan România. În cadrul acestui eveniment, 17 companii au prezentat oferte de locuri de muncădisponibile în Coresi Shopping Resort.

Peste 3.000 de braşoveni au participat la ziua dedicată angajărilor la Coresi

Între acestea se numără: Inditex (Zara, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Oysho​), Douglas, Office Shoes, Auchan, Flanco, Sergiana, Belvedere, LC Waikiki, Decimas, YVES Rocher, Book City, ​P​eeraj Brands (​CCC, S​ix, G​eox, J​ack​&J​ones​, Spriengfield, ​K​azar, P​iaza Italia,  SWAROVSKI, W​oman' Secret​), Come Back, Grup Kenvelo (​Brioche Doree, Time Out, Lee Cooper, Tom Tailor, Kenvelo​), ​iSTYLE​, KFC (​KFC, Pizza Hut​) si Cinema One​​.

Angajatorii Coresi ​S​hopping Resort au strâns, în numai câteva ore, sute de CV-uri pentru cele 500 de slujbe disponibile.

Cu un buget de investiţii de 60 de milioane de euro, Coresi Shopping Resort va deveni o destinaţie de shopping şi petrecere a timpului liber ce se adresează nu numai locuitorilor din Braşov, ci celor din întreaga regiune. Proiectul include un centru de distracţii indoor şi o zonă de cinema, cu o suprafaţă de 3.200 mp pentru opt săli digitale, în mare parte multifuncţionale, care vor putea fi transformate în săli de conferinţe, de teatru sau de recepţie. Galeria comercială are o suprafaţă de 32.000 mp şi o lungime de 650 metri, 10% din galerie fiind destinată zonei de food court. În exterior sunt construite 2.400 de locuri de parcare iar pe câteva hectare sunt amenajate spaţii verzi.

Immochan România s-a înfiinţat în ianuarie 2012 iar în prezent administrează nouă galerii comerciale: trei în Bucureşti (Centrele Comerciale Auchan Titan, Vitan şi Crângaşi) şi şase în ţară – în Piteşti-Bradu, Craiova-Craioviţa, Sibiu, Braşov-Eliana Mall, Bacău şi Târgu Mureş-Sud. Cele nouă galerii reunesc 35.000 mp de suprafaţă închiriabilă.

Immochan România are în dezvoltare două proiecte: Coresi Shopping Resort Braşov şi Centrul Comercial Auchan Drumul Taberei, în Bucureşti, valoarea totală a investiţiilor fiind de 120 de milioane de euro.

Fondată în 1976, Immochan, filiala imobiliară a Grupului Auchan, este una dintre primele societăţi europene de dezvoltatori imobiliari, proprietari şi operatori de centre comerciale. În 2013, pe plan internaţional, Immochan a investit 617 milioane de euro în 235.000 mp de galerii comerciale; societatea gestionează 362 de centre comerciale în 12 ţări, cumulând 2,3 milioane de mp de galerie comercială (GLA).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Coresi,
Immochan,
shopping,
mall,
angajari
/actualitate/peste-3-000-de-brasoveni-au-participat-la-ziua-dedicata-angajarilor-la-coresi-13806142
13806142
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.