Peste 230 de hectare de teren, restituite de Primăria Sibiu celor deposedaţi în comunism

Postat la 05 mai 2016 71 afişări

Peste 230 de hectare de teren, restituite de Primăria Sibiu celor deposedaţi în comunism

Peste 230 de hectare de teren din Sibiu au fost măsurate şi parcelate, Primăria Sibiu urmând să soluţioneze 114 cereri de punere în posesie a cetăţenilor deposedaţi în perioada regimului comunist, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“După încheierea punerii în aplicare a Legii 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, Primăria Municipiului Sibiu reia punerea în posesie a cetăţenilor cărora li s-a reconstituit dreptul de proprietate în baza legilor fondului funciar. (...) Era o datorie pe care statul trebuia să o plătească către cei care au fost deposedaţi de terenuri în perioada comunistă, iar Primăria Sibiu va realiza acest lucru în perioada următoare”, a declarat presei Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-230-de-hectare-de-teren-restituite-de-primaria-sibiu-celor-deposedati-in-comunism-15284279
15284279
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.