Peste 200 de persoane care se opun eutanasierii câinilor maidanezi protestează în Parcul Izvor

Postat la 10 septembrie 2013 52 afişări

Peste 200 de persoane care se opun eutanasierii câinilor maidanezi protestează la intrarea în Palatul Parlamentului dinspe Parcul Izvor, manifestaţia având loc în timp ce parlamentarii votau Legea privind câinii fără stăpân.

Peste 200 de persoane care se opun eutanasierii câinilor maidanezi protestează în Parcul Izvor

 Manifestanţii scandează "Parlamentul criminal", "Vă dorim soarta lor, soarta maidanezilor", "Dreptul la viaţă", "Eutanasia jos în România", "USL nu uita, asta este crima ta" şi au pancarte cu mesaje precum "Spune nu crimei", "Cruzimea faţă de animal este preludiul cruzimii faţă de om", "Opriţi masacrul", "De la mineriadă la hingheriadă", "Vrem soluţii nu măcel", "Dorim sterilizarea câinilor cu şi fără stăpân", "Ucizi apa sau închizi robinetul?" "Eutanasiere nu, sterilizare da".

Protestatarii afişează şi mesaje prin care cer ca, pe lângă soluţia sterilizării câinilor maidanezi, să fie luate măsuri pentru plasarea câinilor în adăposturi, dar şi mesaje precum "Adăposturile primăriei sunt lagăre de exterminare".

Unii fac referire şi la incidentul în urma căruia Ionuţ Anghel şi-a pierdut viaţa, sfâşiat de câinii maidanez, afişând mesaje ca "Dreptate lui Ionuţ", "Câinele nevinovat, bunicuţa m-a uitat", "Unde e protecţia copilului", "Maidanezi îşi păzesc puii, bunica nu l-a păzit pe Ionuţ, ce face protecţia copilului?".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-200-de-persoane-care-se-opun-eutanasierii-cainilor-maidanezi-protesteaza-in-parcul-izvor-11308493
11308493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.