Peste 200 de morti, in urma alunecarilor de teren din Brazilia

Postat la 11 aprilie 2010 15 afişări

Bilantul mortilor a crescut sambata la peste 200 de morti in statul brazilian Rio de Janeiro si ar putea sa se dubleze dupa alunecarile de teren de la Niteroi, in timp ce o polemica a izbucnit in privinta responsabilitatilor pentru aceasta tragedie.

Incepand de vineri seara, echipele de salvare au scos patru noi cadavre de sub daramaturi la Morro do Bumba, in Niteroi, in apropiere de Rio de Janeiro, ceea ce ridica bilantul la peste 219 morti, fara a mai numara cele 200 de persoane ingropate dupa o alunecare de teren intr-un cartier al acestei suburbii , construit anarhic pe un munte de gunoi.

Echipele de salvare au recuperat deja 31 de cadavre de sub daramaturi la Morro do Bumba, la aproape 72 de ore de la alunecarea de teren care a inghitit circa 50 de locuinte, au anuntat pompierii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/peste-200-de-morti-in-urma-alunecarilor-de-teren-din-brazilia-5867791
5867791
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.