„Perversiunea grotescă“ a Marii Britanii: Premierul britanic ar putea ţine un discurs anti-UE în ziua semnării celui mai important tratat franco-german

Autor: Bogdan Cojocaru Postat la 14 ianuarie 2013 10 afişări

Premierul britanic David Cameron a uimit Berlinul cu încercarea de a ţine un controversat discurs despre modificarea statutului ţării de membru al UE în aceeaşi zi în care Franţa şi Germania comemorează reconcilierea de după cel de-al Doilea Război Mondial, scrie Financial Times.

Premierul britanic David Cameron a uimit Berlinul cu încercarea de a ţine un controversat discurs despre modificarea statutului ţării de membru al UE în aceeaşi zi în care Franţa şi Germania comemorează reconcilierea de după cel de-al Doilea Război Mondial, scrie Financial Times. Pentru a dramatiza şi mai mult momentul, Cameron ia în considerare să ţină discursul în Germania. Cabinetul cancelarului Angela Merkel s-ar afla în contact direct cu cabinetul premierului pentru a discuta acest eveniment.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perversiunea-grotesca-a-marii-britanii-premierul-britanic-ar-putea-tine-un-discurs-anti-ue-in-ziua-semnarii-celui-mai-important-tratat-franco-german-10461693
10461693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.