Persoana care deţine secretele statului libian după moartea lui Kadhafi. De ce se teme pentru viaţa sa

Postat la 31 octombrie 2011 11 afişări

Fostul premier libian Al-Baghdadi Al-Mahmoudi, aflat în detenţie în Tunisia, "se teme pentru viaţa sa", pentru că, după moartea lui Muammar Kadhafi, el este singurul care "deţine secretele statului libian", a declarat avocatul său, Mabrouk Kourchid.

"După moartea lui Muammar Kadhafi, (Al-Baghdadi) Al-Mahmoudi este singurul care deţine secretele statului libian şi a devenit o pradă preţioasă pentru serviciile secrete", a declarat Kourchid, într-o conferinţă de presă la Tunis.

"Al-Baghdadi Al-Mahmoudi lansează un apel la ajutor, deoarece se teme pentru viaţa sa. Există o încercare de influenţare a justiţiei tunisiene" din partea autorităţilor libiene, a continuat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Kadhafi,
libia,
Al-Baghdadi Al-Mahmoudi
/actualitate/persoana-care-detine-secretele-statului-libian-dupa-moartea-lui-kadhafi-de-ce-se-teme-pentru-viata-sa-8921727
8921727
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.