Percheziţii la sediile unei firme care administrează două mall-uri din Capitală, suspectă de piraterie software

Postat la 17 iulie 2013 148 afişări

Poliţiştii fac, miercuri, şase percheziţii la sediul şi punctele de lucru ale unei firme care are în administrare două mall-uri din Capitală, reprezentanţii societăţii fiind suspectaţi de piraterie software.

Percheziţii la sediile unei firme care administrează două mall-uri din Capitală, suspectă de piraterie software

 Potrivit Poliţiei Capitalei, reprezentanţii firmei sunt supectaţi de piraterie software prin instalarea de programe de calculator fără licenţă.

Prin instalarea acestor programe fără licenţă au fost prejudiciate mari companii producătoare de soft, a precizat Poliţia Capitalei, într-un comunicat de presă.

Anchetatorii pun în executare şase autorizaţii de percheziţii domiciliare şi în sistem informatic la sediul şi punctele de lucru ale societăţii comerciale care are în administrare cele două mall-uri din Capitală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-la-sediile-unei-firme-care-administreaza-doua-mall-uri-din-capitala-suspecta-de-piraterie-software-11127658
11127658
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.