Percheziţii la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Neamţ. Medici, suspectaţi de luare de mită

Postat la 05 martie 2019 53 afişări

Ofiţerii anticorupţie desfăşoară, marţi, percheziţii la Spitalul Judeţean Neamţ, fiind vizaţi medicii de la secţia de Ortopedie şi din policlinică, aceştia fiind suspectaţi de luare de mită, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Percheziţii la secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean Neamţ. Medici, suspectaţi de luare de mită

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) Neamţ a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că percheziţiiel se fac împreună cu procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

 

”Sunt nişte activităţi în derulare care au loc împreună cu Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ”, a declarat Sarmiza Fetcu, purutător de cuvânt DGA Neamţ.

 

Managerul Spitalului Judeţean Neamţ, Codruţ Munteanu, a declarat, la rândul său, că percheziţiile au loc la secţia de Ortopedie şi în ambulatorul de specialitate de pe lângă cabinetul de Ortopedie.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
neamt,
sectie,
luare de mita,
medici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.