Percheziţii la o grupare suspectată de evaziune fiscală de peste două milioane de euro. Consilier local, fiul unui cunoscut avocat, printre cei ridicaţi

Postat la 15 ianuarie 2013 43 afişări

Mai multe percheziţii au avut loc, marţi dimineaţă, în judeţele Mehedinţi şi Timiş, la locuinţe şi firme, fiind vizaţi administratori de societăţi comerciale suspectaţi de evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste două milioane de euro. Unsprezece persoane au fost ridicate, între suspecţi aflându-se şi consilierul local din Timişoara Andrei Petrişor, fiul avocatului Petre Petrişor, fost preşedinte de tribunal.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Mehedinţi, inspector principal Nicolae Lohon, şapte din cele 11 persoane ridicate sunt din judeţul Timiş, iar patru din Mehedinţi, acestea fiind suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani şi urmând să fie audiate la Parchetul Tribunalului Mehedinţi.

În acelaţi timp, anchetatorii au pus sechestru pe mai multe bunuri ale persoanelor vizate, în încercarea de a recupera prejudiciul de două milioane de euro.

Conform sursei citate, printre cele patru persoane ridicate din Mehedinţi se află fraţii Alin şi Mihai Udrişte, care deţin la Drobeta Turnu Severin mai multe magazine alimentare, dar şi o firmă de panificaţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax,.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avocat,
Percheziţi,
grupare suspectată
/actualitate/perchezitii-la-o-grupare-suspectata-de-evaziune-fiscala-de-peste-doua-milioane-de-euro-consilier-local-fiul-unui-cunoscut-avocat-printre-cei-ridicati-10467466
10467466
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.