Percheziţii la o asociaţie de nevăzători şi la o confederaţie patronală, într-un dosar de corupţie

Autor: Otilia Ciocan, Catalin Lupasteanu Postat la 25 noiembrie 2014 79 afişări

Procurorii DNA fac, marţi, nouă percheziţii în Bucureşti şi Buzău, la locuinţele unor persoane suspectate de fapte de corupţie privind fonduri europene, precum şi la sediul Asociaţiei Nevăzătorilor din România şi al unei confederaţii patronale.

Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că în acest dosar se fac cercetări care vizează "suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, comise în perioada 2010 - 2014".

Potrivit sursei citate, anchetatorii fac nouă percheziţii în municipiile Bucureşti şi Buzău, din care două la sediile unor instituţii publice, iar restul la domiciliile unor persoane.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că au loc percheziţii la sediul Asociaţia Nevăzătorilor din România şi la sediul unei confederaţii patronale.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PERCHEZIŢII,
CORUPŢIE,
/actualitate/perchezitii-la-o-asociatie-de-nevazatori-si-la-o-confederatie-patronala-intr-un-dosar-de-coruptie-13636222
13636222
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.