Percheziţii în Capitală, la persoane suspectate de evaziune fiscală de peste 750.000 de euro

Postat la 18 iunie 2013 47 afişări

Poliţiştii fac, marţi, cinci percheziţii în Capitală, fiind vizate şase persoane suspectate de evaziune fiscală în domeniul achiziţiilor intracomunitare de materiale de construcţii, prejudiciul fiind estimat la peste 750.000 de euro.

Percheziţii în Capitală, la persoane suspectate de evaziune fiscală de peste 750.000 de euro

 Percheziţiile la cele cinci adrese din Capitală vizează destructurarea unui grup infracţional, la finalul acestora urmând să fie duse la audieri şase persoane.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada 2011-2013, membrii grupării au racolat persoane cu posibilităţi financiare reduse, pe numele cărora au înfiinţat societăţi comerciale.

După ce au preluat societăţile pe numele intermediarilor, membrii grupării au cumpărat materiale de construcţii în cantităţi mari, prin achiziţii intracomunitare. Mărfurile au fost apoi comercializate pe piaţa internă, fără ca în evidenţele contabile să fie operate tranzacţiile economice efectuate, a precizat Poliţia Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/perchezitii-in-capitala-la-persoane-suspectate-de-evaziune-fiscala-de-peste-750-000-de-euro-10980350
10980350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.