Pentru pasionatii de viteza, Audi lanseaza un bolid in numai 330 de exemplare - FOTO

Postat la 26 februarie 2012 32 afişări

Noul model Audi, R8 Spyder, este comercializat la pretul de 210.000 de dolari, potrivit revistei americane Forbes. Ce are noul R8 atat de special? Noua editie limitata este mai usoara si mai puternica decat versiunea Coupe si are o viteza de top de aproximativ 320 kilometri pe ora.

Autovehiculul accelereaza de la zero la 100 de km/ora in 3,8 secunde iar sub capota "stau" 560 de cai putere. Are un motor V10 de 5,2 litri iar cadrul este fabricat din magneziu usor, armat cu fibra de carbon pe panourile laterale si pe cele din spate, potrivit Forbes.

Bolidul cantareste cu 85 de kilograme mai putin decat "obisnuitul" RB Coupe si are suspensii sport care asigura un control mai bun.

Mai mult pe incont.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
masini,
Audi,
editie limitata,
lux,
pret
/actualitate/pentru-pasionatii-de-viteza-audi-lanseaza-un-bolid-in-numai-330-de-exemplare-foto-9344950
9344950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.