PDL cere Guvernului soluţii pentru relansarea economică

Postat la 29 iulie 2013 45 afişări

PDL cere Guvernului ca la rectificarea bugetară să vină cu soluţii pentru relansarea economică şi crearea de locuri de muncă, prin repornirea investiţiilor, simplificarea Codului fiscal, eliminarea corupţiei, respectarea promisiunilor electorale, a declarat luni prim-vicepreşedintele Andreea Paul.

PDL cere Guvernului soluţii pentru relansarea economică

 Paul a spus, după şedinţa BPN al PDL, că guvernul USL a agravat problemele sărăciei şi şomajului şi că "aventurierii USL duc România spre dezastru".

"PDL solicită Guvernului Ponta ca la rectificarea bugetară să vină cu soluţii pentru relansarea economică şi crearea de locuri de muncă", a spus Paul, arătând că trebuie ca USL să repornească investiţiile, să-şi respecte promisiunile electorale, cum ar fi diminuarea CAS şi TVA.

Ea a adăugat că PDL cere Guvernului să reia dialogul cu mediul de afaceri şi partidele de opoziţie. Ea a mai spus că trebuie eliminată corupţia din sistem şi simplicate Codul fiscal şi Codul de procedură fiscală, arătând că în 15 luni Guvernul Ponta a modificat de 24 de ori aceste coduri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pdl-cere-guvernului-solutii-pentru-relansarea-economica-11173819
11173819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.