PDL cere Guvernului să prezinte în Parlament actualizarea strategiei energetice naţionale

Postat la 02 iulie 2013 47 afişări

PDL solicită Cabinetului Victor Ponta să prezinte în această vară în Parlamentul României actualizarea strategiei energetice naţionale, a declarat, marţi, secretarul executiv al PDL Lucian Bode.

PDL cere Guvernului să prezinte în Parlament actualizarea strategiei energetice naţionale

 "PDL îşi manifestă disponibilitatea de a participa la oricâte sesiuni parlamentare extraordinare ar fi necesare pentru legiferarea acestei strategii de bază pentru orice dezvoltare economică şi socială a ţării", a precizat Bode, într-o conferinţă de presă.

El a arătat că PDL mai solicită Cabinetului Ponta să prezinte cauzele "ce au dus la eşecul proiectului Nabucco", dar şi programele ce vizează energia pentru următorul exerciţiu financiar european 2014-2020.

Lucian Bode a făcut aceste precizări după ce a apreciat că Victor Ponta "arde gazul de pomană în fotoliul de premier" şi "se joacă cu focul atunci când vine vorba de securitatea energetică a României".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/pdl-cere-guvernului-sa-prezinte-in-parlament-actualizarea-strategiei-energetice-nationale-11067148
11067148
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.