Patru tineri au lansat un serviciu online prin care utilizatorii pot face schimb de haine

Postat la 25 aprilie 2014 69 afişări

Patru tineri întreprinzători români au lansat un serviciu online, flipster.ro, prin care utilizatorii pot face schimb de haine, încălţăminte şi accesorii, şi spun că platforma are deja 500 de membre şi peste 5.000 de articole disponibile la schimb.

Patru tineri au lansat un serviciu online prin care utilizatorii pot face schimb de haine

 "Pănă acum, în perioada beta, în care platforma a funcţionat câteva luni, pe Flipster s-au înscris peste 500 de membre şi peste 5.000 de articole sunt disponibile la schimb. Ne aşteptăm ca până la sfârşitul anului să ajungem la peste 10.000 de membre", a declarat, într-un comunicat, Marius Cristea, co-fondator Flipster.ro.

Potrivit sursei citate, flipster.ro vine în întâmpinarea celor care au dulapul plin, dar se gândesc în fiecare zi că nu au cu ce să se îmbrace, celor care au cumpărat lucruri frumoase, dar pe care nu au avut niciodată ocazia să le poarte, celor care îşi doresc o garderobă nouă, dar ezită, pentru că au investit deja sume mari în cea de acum.

Fiecare utilizatoare care intră pe Flipster.ro postează fotografii şi descrieri ale obiectelor de îmbrăcăminte, încălţăminte şi ale accesoriilor pe care nu le poartă, care sunt într-o condiţie bună şi foarte bună şi pot bucura pe altcineva.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/patru-tineri-au-lansat-un-serviciu-online-prin-care-utilizatorii-pot-face-schimb-de-haine-12524286
12524286
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.