Patru români se află pe lista Forbes a celor mai de succes 300 tineri din Europa

Postat la 20 ianuarie 2016 1408 afişări

Patru români au fost incluşi în prima ediţie a clasamentului celor mai de succes tineri sub 30 de ani din Europa realizat de publicaţia americană Forbes. În top sunt incluşi 300 de tineri din 10 domenii de activitate, de la media şi tehnologie la entertainment, finanţe, marketing sau industrie.

Cornel Amariei şi Ionuţ Budişteanu sunt prezenţi pe lista 30 Under 30 din industria europeană, iar Anda Gânscă şi Andrei Braşoveanu au fost incluşi în clasamentele primilor 30 de tineri jucători din marketing, respectiv finanţe.

Andrei Braşoveanu, în vârstă de 29 de ani, lucrează pentru compania londoneză Accel din 2013 unde se ocupă de investiţii din domeniile software, aplicaţii de date şi servicii financiare. Andrei a lucrat pe Wall Street câţiva ani, după ce a absolvit Harvard Business School.

Despre Ionuţ Budişteanu, 22 de ani, cei de la Forbes scriu că a început să programeze de la 14 ani. şi-a construit propria maşină autonomă şi a dezvoltat VisionBot, un robot de asamblare a produselor electronice. Mai multe despre Visionbot puteţi citi aici.

Cornel Amariei, în vârstă de 22 ani, este inventator şi ocupă primul loc la categoria industrie, iar printre realizările acestuia se numără Lumen, un dispozitiv care foloseşte un scanner 3D şi senzori care vibrează pentru a facilita deplasarea nevăzătorilor. Amariei lucrează ca inginer R&D pentru compania germană Continental Automotive, unde conduce departamentul de senzori şi inovaţie pentru maşini autonome. reportaj Gândul - Cornel Amariei: web-designer la 7 ani, expert în roboţi – la 16, realizat în 2010

Anda Gânscă, 27 de ani, este CEO-ul Knotch, start-up pe care l-a fondat în 2012 împreună cu o prietenă şi care a revoluţionat modalităţile de măsurare a efectului generat în rândul publicului de conţinutul media. Despre Anda puteţi citi mai multe aici

Urmărește Business Magazin

/actualitate/patru-romani-se-afla-pe-lista-forbes-a-celor-mai-de-succes-300-tineri-din-europa-14970356
14970356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.