Patru persoane au murit în urma unui atac comis în oraşul belgian Liege

Postat la 29 mai 2018 79 afişări

Trei persoane, dintre care doi poliţişti, au fost ucişi, marţi, în oraşul Liege, de un individ care a reuşit să ia o femeie ostatică înainte să fie împuşcat mortal de autorităţile belgiene, relatează site-ul cotidianului The Telegraph

Patru persoane au murit în urma unui atac comis în oraşul belgian Liege

Presa locală relatează că doi poliţişti şi un trecător au fost împuşcaţi mortal marţi dimineaţă. Atacatorul a murit la scurt timp după ce luase un ostatic.

Oficialii locali au confirmat că atacatorul care a ucis doi poliţişti pe Bulevardul Avroy, în oraşul belgian Liege, a fost "neutralizat".

Potrivit The Independent, incidentul a avut loc la ora locală 10.30 (ora României, 11.30). Alte două persoane au fost rănite.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.