Patru firme, dintre care două nu au angajaţi şi una nu figurează la Recom, vor construi continuarea magistralei 5 de metrou până la Piaţa Iancului

Autor: Alina-Elena Vasiliu Postat la 21 noiembrie 2021 209 afişări

3TI Progetti Italia - Ingegneria Integrata SpA, SWS Engineering SpA, Metrans Engineering şi Coding SRL sunt companiile care vor realiza legătura cu metroul între Eroilor (Operă) şi Piaţa Iancului, după cum a anunţat Ministerul Transporturilor.

Patru firme, dintre care două nu au angajaţi şi una nu figurează la Recom, vor construi continuarea magistralei 5 de metrou până la Piaţa Iancului

3TI Progetti Italia - Ingegneria Integrata SpA, SWS Engineering SpA, Metrans Engineering şi Coding SRL sunt companiile care vor realiza legătura cu metroul între Eroilor (Operă) şi Piaţa Iancului, după cum a anunţat Ministerul Transporturilor. Primele trei firme au afaceri cumulate de 14,5 milioane de lei, iar despre Coding SRL nu există date publice. Aceste companii vor avea de construit o continuare a magistralei 5 de metrou, care deserveşte cartierul Drumul Taberei. Această extensie va adăuga astfel o oprire la Universitate şi încă una la Piaţa Iancului, cu plecare din Drumul Taberei.

3TI Progetti Italia - Ingegneria Integrata SpA este o companie cu afaceri de 667.000 de lei în 2020, care figurează la Ministerul de Finanţe cu zero angajaţi. Tot în Italia sunt şi originile SWS Egineering SpA, o firmă cu afaceri de 9,3 mil. lei şi, de asemenea, zero angajaţi. În ceea ce priveşte firma Metrans Engineering, aceasta este de­ţinută de cinci asociaţi români, cu pachete egale de acţiuni, iar despre Coding SRL, cea de-a patra firmă im­plicată în construcţie, nu există informaţii, la Registrul Comerţului neregăsindu-se nicio firmă cu această denumire.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.