Patru competitori

Postat la 31 ianuarie 2006 1 afişăre

In Romania functioneaza doua companii cu o oarecare vechime pe piata romaneasca; o a treia si-a facut intrarea in decembrie si pana in vara este asteptata o a patra.

In Romania functioneaza doua companii cu o oarecare vechime pe piata romaneasca; o a treia si-a facut intrarea in decembrie si pana in vara este asteptata o a patra.

 

BLUE AIR: Compania romaneasca a inceput sa opereze din 2004 si are deja in portofoliu noua destinatii europene (Madrid, Istanbul, Maastricht, Barcelona, Milano, Lyon, Roma, Paris, Torino, la care se va adauga, din februarie, si Verona). Preturile variaza intre 19 si 180 de euro, fara taxe. Din primavara, compania va introduce zboruri catre Valencia si Frankfurt.

MYAIR: Prezent in Romania din 2004 (cand compania italiana Volare s-a retras), operatorul italian ofera curse low-cost spre trei orase din Italia (Venetia, Milano, Napoli). Alte zboruri catre orasele italiene sau spaniole sunt facute prin conexiune.

SKYEUROPE AIRLINES: Compania slovaca a inceput din decembrie zborurile catre Bratislava, de unde asigura transfer pana la Viena si Kosice. Un zbor programat din timp (care include bilet dus-intors Bratislava si transfer dus-intors Viena-Bratislava) poate costa 131 de euro.

WIZZ AIR: Imediat ce primul avion al companiei maghiare va decola din Bucuresti, romanii vor avea acces "low-cost", cu escala la Budapesta, spre aproape toate capitalele europene. Wizz Air nu a anuntat inca rutele pe care va zbura din Romania.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Patru competitori
/actualitate/patru-competitori-979749
979749
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.