Patronul producatorului de mezeluri Aldis a murit in urma unui accident nautic

Postat la 08 august 2011 53 afişări

Patronul producatorului de mezeluri Aldis, George Naghi, a decedat, duminica dupa-amiaza, iar sotia sa a fost transportata la un spital din Capitala, dupa ce ambarcatiunea cu motor in care se aflau, care se deplasa pe Bratul Borcea, a iesit de pe luciul apei si a lovit malul.

Din primele cercetari ale politistilor rezulta ca salupa in care se aflau George Naghi si sotia sa, Alina, condusa de patronul firmei Aldis, se deplasa pe Bratul Borcea, dinspre Portul Calarasi catre zona Chiciu, iar la un moment dat ambarcatiunea a iesit de pe luciul apei si s-a lovit de mal, undeva la intersectia dintre Bratul Borcea si Canalul Siderurgic. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Calarasi, inspector Ramona Tudor, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, ca accidentul a fost anuntat prin numarul unic de urgenta 112, iar la fata locului s-au deplasat Serviciul de Ambulanta si Politia, echipajul medical acordand ajutor victimelor. "Dupa impact, George Naghi si sotia sa au fost aruncati pe malul stang al Bratului Borcea, iar salupa a revenit in apa. Barbatul, de 59 de ani, a decedat, medicii de la ambulanta constatand decesul acestuia, dupa ce au incercat sa-l resusciteze, iar sotia sa a suferit rani si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi", a spus inspector Ramona Tudor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aldis,
patron,
producator,
mezeluri,
deces
/actualitate/patronul-producatorului-de-mezeluri-aldis-a-murit-in-urma-unui-accident-nautic-8582692
8582692
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.