Patronatele din turism vor ca staţiunile de pe litoral să fie administrate de o firmă privată

Postat la 28 aprilie 2014 49 afişări

Patronatele din turism vor ca staţiunile de pe litoral să fie administrate de o firmă privată, care se va ocupa şi de curăţenie şi protecţia turiştilor, iar acţionarii acesteia să fie operatorii economici din zonă, a anunţat luni Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

Patronatele din turism vor ca staţiunile de pe litoral să fie administrate de o firmă privată

 "Întotdeauna, în vârf de sezon, firmele primăriilor nu au făcut faţă fluxului mare de turişti şi nu au putut asigura la nivelul dorit de noi curăţenia, paza şi liniştea în zonă. Firmele de pe litoral sunt primele interesate de aspectul staţiunilor", a declarat agenţiei MEDIAFAX Dragoş Răducan, vicepreşedintele FPTR.

El a spus că firma care urmează să fie înfiinţată va asigura şi serviciile de curăţenie pe litoral, dar se va ocupa şi de protecţia turiştilor şi de punctele de prim-ajutor.

FPTR le va prezenta propunerea oficialilor din turism, printre care Răzvan Filipescu, preşedintele ANT, Mirela Matichescu, vicepreşedintele instituţiei, dar şi ministrului delegat de resort, care vizitează luni litoralul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/patronatele-din-turism-vor-ca-statiunile-de-pe-litoral-sa-fie-administrate-de-o-firma-privata-12540041
12540041
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.