Patronatele din turism: Închiderea teraselor la ora 22 va falimenta Centrul Istoric

Autor: Mirabela Tiron Postat la 14 ianuarie 2013 13 afişări

Închiderea teraselor la ora 22.00 va falimenta Centrul Istoric din Bucureşti, singurul obiectiv important al turismului de divertisment din Capitală, susţine Dan Matei Agathon, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS). El solicită Primăriei Capitalei renunţarea la acest proiect şi adoptarea unei atitudini de încurajare a turismului de divertisment din această zonă

Patronatele din turism: Închiderea teraselor la ora 22 va falimenta Centrul Istoric

Închiderea teraselor la ora 22.00 va falimenta Centrul Istoric din Bucureşti, singurul obiectiv important al turismului de divertisment din Capitală, susţine Dan Matei Agathon, preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turism şi Servicii (FPTS). El solicită Primăriei Capitalei renunţarea la acest proiect şi adoptarea unei atitudini de încurajare a turismului de divertisment din această zonă. "Acest proiect reprezintă o întoarcere la comunism când restaurantele se închideau exact la 22.00 pentru ca duşmanii poporului să nu comploteze împotriva regimului. Turiştii, fie români, fie străini, nu sunt duşmanii Bucureştiului şi ar trebui încurajaţi să vină, să stea şi să cheltuie cât mai mult în Centrul Istoric, nu să fie izgoniţi pentru că s-a închis programul", a spus el.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Centru vechi,
turism
/actualitate/patronatele-din-turism-inchiderea-teraselor-la-ora-22-va-falimenta-centrul-istoric-10462950
10462950
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.