Pasul surprinzător pe care trebuie să îl faceţi pentru a vă găsi următorul job

Autor: Ioana Matei Postat la 25 decembrie 2018 360 afişări

Puţine persoane se bucură atunci când vine vorba de căutarea unui nou loc de muncă - procesul în sine fiind unul obositor, care necesită mult timp şi energie.

Pasul surprinzător pe care trebuie să îl faceţi pentru a vă găsi următorul job

Jurnaliştii de la Entrepreneur.com amintesc de o modalitatate mai puţin practicată prin care să vă simplificaţi munca: angajarea unei firme specializate în recrutare.

Odată ce contactaţi o astfel de companie, veţi avea un recrutor personal al cărui scop principal va fi să vă conecteze cu oportunităţile potrivite.

Recrutorii vă vor ajuta să aflaţi „ce căutaţi şi de ce, spre exemplu: Doriţi flexibilitatea contractului de muncă? Căutaţi ceva permanent?”, spune Ryan Lynch, specialistul în relaţii cu clienţii care lucrează pentru o firmă americană de profil, citat de Glasdoor. „Odată ce ne punem de acord asupra căii pe care trebuie să o iei sau în ce direcţie vrei să evolueze cariera ta, vei avea mai mulţi asociaţi din cadrul firmei care să relaţioneze în numele tău cu clienţii (potenţialii angajatori)”, explică specialistul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cautare,
munca,
bucurie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.