Partidul Laburist din Marea Britanie promite o gestionare „dreaptă” a imigraţiei post-Brexit

Postat la 11 noiembrie 2019 103 afişări

Partidul Laburist din Marea Britanie promite o gestionare „dreaptă” a imigraţiei post-Brexit

Responsabilul laburist pentru politică externă, Emily Thornberry, a dat asigurări, în posibilitatea formării Guvernului de către opoziţia laburistă, în ceea ce priveşte imigrarea ordonată a europenilor către Marea Britanie în perioada post-Brexit, relatează site-ul cotidianului The Guardian.

Oficialul britanic a dat garanţii privind procesul de migrare dinspre statele membre ale Uniunii Europene către Marea Britanie, care va fi reglementat de „reguli drepte”, în perspectiva formării Guvernului de la Londra de către membrii Partidului Laburist după alegerile din 12 decembrie.

Politica privind migraţiile face în continuare obiectul negocierilor liderilor laburişti, însă aceştia anunţă un proces reglementat, satisfăcător ambelor părţi implicate. Decizia finală privind forma politicii legate de migraţie va fi publicată săptămâna viitoare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
partid,
imigratie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.