Dan Barna nu a câştigat în niciun judeţ al ţării, în primul tur al alegerilor prezidenţiale

Postat la 11 noiembrie 2019 44 afişări

Dan Barna nu a câştigat în niciun judeţ al ţării, în primul tur al alegerilor prezidenţiale

Candidatul Alianţei USR - PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, nu a reuşit să câştige în niciun judeţ din România, potrivit datelor provizorii din toate secţiile de votare din ţară, publicate luni dimineaţă de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Candidatul PNL, Klaus Iohannis, a câştigat în 28 de judeţe din România, respectiv Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Braşov, Brăila, Caraş - Severin, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Dâmboviţa, Galaţi, Hunedoara, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Neamţ, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Vrancea, Vâlcea, Vaslui, Tulcea şi Timiş.

Candidatul PSD, Viorica Dăncilă, a obţinut cele mai multe voturi în 10 judeţe din ţară, respectiv Argeş, Botoşani, Buzău, Dolj, Giurgiu, Gorj, Ialomiţa, Mehedinţi, Olt şi Teleorman.

Candidatul UDMR la alegerile prezidenţiale, Kelemen Hunor, a câştigat în judeţele Covasna şi Harghita.

Potrivit datelor provizorii din toate secţiile de votare din ţară, publicate luni dimineaţă de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), candidatul Alianţei USR - PLUS la alegerile prezidenţiale, Dan Barna, nu a reuşit să câştige în niciun judeţ din România.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
alegeri prezidentiale,
primul tur

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.