Parteneriat România-Republica Moldova. Ce pot vizita turiştii pe „Ruta voievodului Ştefan cel Mare”

Postat la 21 februarie 2019 46 afişări

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a lansat, joi, la deschiderea Târgului de Turism, ”Ruta voievodului Ştefan cel Mare”, printr-un parteneriat cu Republica Moldova, care include obiective turistice şi culturale din ambele ţări.

Parteneriat România-Republica Moldova. Ce pot vizita turiştii pe „Ruta voievodului Ştefan cel Mare”

„Am semnat acum două luni de zile un acord de parteneriat cu Republica Moldova, sectorul turismului. Am încercat să facem o rută comună, ruta voievodului Ştefan cel Mare. Am reuşit acest lucru şi iată că astăzi să am ocazia să lansez această rută comună”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif, joi, la Târgul de Turism.

 

Reprezentantul Guvernului Republicii Moldova, Rodica Verbeniuc, director general al Agenţiei de Investiţii din Republica Moldova, a declaratcă ruta ”uneşte România şi Republica Moldova printr-un traseu istoric”.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.