Parlamentarii PSD nu mai au stare: se ia în calcul convocarea unei sesiuni extraordinare pentru transpunerea Directivei privind prezumţia de nevinovăţie

Postat la 20 decembrie 2017 81 afişări

PSD ia în calcul convocarea unei sesiuni extraordinare parlamentare în luna ianuarie pentru a transpune în legislaţia românească Directiva europeană privind prezumţia de nevinovăţie, au precizat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

Parlamentarii PSD nu mai au stare: se ia în calcul convocarea unei sesiuni extraordinare pentru transpunerea Directivei privind prezumţia de nevinovăţie

Sursele citate au arătat că PSD se grăbeşte cu elaborarea proiectul privind transpunerea Directivei referitoare la prezumţia de nevinovăţie dat fiind faptul că în luna aprilie expiră termenul de transpunere, în caz contrar exitând posibilitatea intrării în procedură de infrigement.

Pe de altă parte, au arătat sursele citate, transpunerea cât mai rapidă ar viza şi luarea unor precauţii privind eventualele sesizări la CCR sau o eventuală retrimitere în Parlament a propunerii legislative care va rezulta de către preşedintele Iohannis.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.