Cum arată fiicele lui Pavel Bartoş: “Fetele au moştenit-o pe soţia mea la minte şi la frumuseţe”

Postat la 31 martie 2018 521 afişări

Pavel Bartoş are trei fete de care este foarte mândru, dar şi o soţie pe care o iubeşte mult.

Cum arată fiicele lui Pavel Bartoş: “Fetele au moştenit-o pe soţia mea la minte şi la frumuseţe”

“Fetele mele au o relaţie foarte bună cu muzica. În primul rând, iubesc muzica lui Smiley foarte mult, sunt îndrăgostite de ea. Cea mică, Sofia, care are 3 ani, cred că va fi artistă, pentru că dansează, cântă toată ziua. E şi fina lui Smiley şi e îndrăgostită de tot ceea reprezintă el. Când ne uităm la <Vocea>, în reluare, cântă dansează, nu suportă să spună nimeni vreun lucru despre naşul ei, Smiley. Îi ceartă pe toţi dacă zic ceva de rău. Ea cred că e artista familiei.

Ritei (9 ani) îi place foarte mult picteze, este o fire aristocratică. Iar Eva (13 ani) e mai pe logică, îi place foarte mult matematica. Pe Anca, soţia mea, toate au moştenit-o la minte şi la frumuseţe. Sunt cu capul pe umeri. De Crăciun vom sta acasă. Anul acesta am înţeles termenul de <sărbători în familie>. Am avut un an plin şi stăm acasă, cu cei dragi. Vom fi împreună”, a declarat Pavel Bartoş, pentru un ziar monden. Anca Bartoş, soţia lui Pavel Bartoş, este fostă actriţă, vedetă TV, actualmente om de radio...

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.