LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Parisul iese temporar de pe harta destinaţiilor de city break: „Va urma o perioadă de prudenţă, de schimbare a opţiunilor de călătorie"

Autor: Mirabela Tiron Postat la 13 ianuarie 2015 49 afişări

Atentatele din Paris de săptămâna trecută vor influenţa în următoarea perioadă cererea pentru călătoriile de tip city break în capitala Franţei, care atrage anual câteva mii de turişti români, fiind una din cele mai vizitate destinaţii europene, potrivit Luciei Morariu, şef Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT).

Parisul iese temporar de pe harta destinaţiilor de city break: „Va urma o perioadă de prudenţă, de schimbare a opţiunilor de călătorie"

„Mă aştept la o scădere a cererii pentru vacanţele de tip city break la Paris având în vedere situaţia din ultimele zile. Clar vom vedea o perioadă de prudenţă, de schimbare a opţiunilor de călătorie, mai ales că un city break la Paris nu este un produs de masă, ca o vacanţă de vară, ci unul care poate să fie înlocuit cu un city break la Roma sau la Londra“, este de părere Lucia Morariu, preşedintele ANAT şi proprietara agenţiei de turism Eximtur din Cluj-Napoca.

Vineri, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a transmis o informare de călătorie în care recomandă cetăţenilor români care urmează să călătorească sau se află deja pe teritoriul Franţei, în special în zona capitalei, să manifeste prudenţă sporită, ministerul amintind de instituirea nivelului maxim de alertă pentru nordul ţării.

Continuarea pe ZFCorporate

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paris,
calatorie,
schimbare
/actualitate/parisul-iese-temporar-de-pe-harta-destinatiilor-de-city-break-va-urma-o-perioada-de-prudenta-de-schimbare-a-optiunilor-de-calatorie-13762012
13762012
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.