Marks&Spencer închide magazinele din AFI Cotroceni şi Sun Plaza, dar vrea să deschidă altele

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 12 ianuarie 2015 360 afişări

Marks & Spencer (M&S) anunţă relocarea a două dintre magazinele sale din Bucureşti, în primăvara acestui an. Primul magazin, cu o suprafaţă de 1.650 metri pătraţi, se va deschide în luna aprilie în centrul comercial Mega Mall, în partea de est a Bucureştiului. Acesta va fi urmat de deschiderea celui de-al doilea magazin tot în aprilie, cu o suprafaţă de 1.600 metri pătraţi, localizat în cadrul unui alt centru comercial din Bucureşti.

Marks&Spencer închide magazinele din AFI Cotroceni şi Sun Plaza, dar vrea să deschidă altele

Noile magazine vor înlocui două dintre magazinele mai mici ale M&S aflate în AFI Cotroceni şi Sun Plaza, care vor fi închise în luna ianuarie, respectiv februarie. Toţi angajaţii vor avea oportunitatea de a fi repartizaţi în cadrul magazinelor existente din Bucureşti.

Sorin Stancu, country manager Marks & Spencer Balkans, a declarat: „Prin cele două noi magazine din Bucureşti, precum şi prin extinderea unuia dintre cele existente (...) oferim o gamă mai largă de articole vestimentare.”

Marks & Spencer a fost fondat acum 129 de ani şi este unul din retailerii de top din Marea Britanie; comercializează îmbrăcăminte şi produse pentru casă. Săptămânal, aproximativ 20 milioane clienţi vizitează magazinele M&S UK. La nivel global, compania are peste 81.000 de angajaţi, iar în prezent deţine peste 790 de magazine în Marea Britanie şi peste 1000 de magazine la nivel internaţional în Europa, Orientul Mijlociu şi Asia. Marks & Spencer este prezent în România din anul 2000, iar până la finalul primăverii anului 2015 va avea un total de şase magazine: patru în Bucureşti, unul în Constanţa şi altul în Iaşi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/marks-spencer-inchide-magazinele-din-afi-cotroceni-si-sun-plaza-dar-vrea-sa-deschida-altele-13760116
13760116
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.