Parcurile dintr-un oraş din România au fost închise la câteva ore de la deschidere. De ce au luat autorităţile această decizie

Postat la 16 mai 2020 762 afişări

Parcurile dintr-un oraş din România au fost închise la câteva ore de la deschidere. De ce au luat autorităţile această decizie

Parcurile din Craiova au fost deschise în data de 15 mai, la ora zero.La câteva ore de la deschiderea parcurilor, auorităţile le-au închis din nou pentru dezinsecţie.

Societatea de salubritate a solicitat Direcţiei de Sănătate Publică Dolj aviz pentru dezinsecţie în data de 16 aprilie, însă aprobarea a venit abia în data de 15 mai. În noaptea de vineri spre sâmbătă, prin parcuri au fost împrăştiate substanţe împotriva ţânţarilor şi căpuşelor.

Ai ieşit după două luni în parc şi te-ai trezit invadat de ţânţari şi alte insecte? Probabil te-ai fi aşteptat ca în perioada în care acest loc a stat închis autorităţile să acţioneze cu substanţe împoriva acestor insecte. La Craiova, operaţiunea “dezinsecţia” a început la nici 24 de ore de când parcurile au fost redeschise.

“ Puteau să facă înainte de a da drumul, nu tocmai acum.” (...)“  Au avut destul timp. Destul. Nu acum..., după ce dădură drumul, se plimbară copiii un pic şi hai să-l închidem.”, au fost reacţiile unor localnici care s-au trezit din nou cu parcul închis.

De la miezul nopţii şi până în această dimineaţă, angajaţii de la salubritate au împrăştiat substanţe împotriva insectelor. Operaţiunea i-a lăsat fără cuvinte pe unii craioveni care încă se bucurau de libertatea plimbărilor prin parc. “ Nu ştiu ce să zic...”, a rămas interzis un craiovean în faţa acestei situaţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parcuri,
deschidere,
inchidere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.