Modificări importante pentru examenul de Bacalaureat. Elevă: Suflu uşurată. Nu mai stau cu stres şi pentru ele

Postat la 16 mai 2020 322 afişări

Modificări importante pentru examenul de Bacalaureat. Elevă: Suflu uşurată. Nu mai stau cu stres şi pentru ele

O elevă de clasa a XII-a spune că decizia anulării probelor orale de la Bacalaureat a fost bună. „Suflu uşurată că s-au anulat. Nu mai stau cu stres şi pentru ele”, a declarat eleva.

O elevă de clasa a XII-a spune că decizia de a modifica legislaţia din Educaţie, prin care au fost eliminate probele orale de la examenul Bacalaureat, este bună.

„Suflu uşurată pentru că s-au anulat probele orale. Nu mai stau cu stres şi pentru ele. Nu mai stau să învăţ şi la limba română, engleză. Pentru toţi a fost o bucurie. Nu aveam timp pentru că mai avem şi admiterea, care este tot în iulie. Probele orale trebuiau să fie tot în iulie, imediat după probele scrise”, a spus Andreea, o elevă de clasa a XII-a.

Ea susţine că astfel se elimină şi riscul de infectare.

„Trebuia să avem contact cu profesorul, iar aşa e un risc mai mic de infectare cu COVID-19”, a mai spus tânăra.

Anul acesta, elevii vor susţine probele scrise ale examenului de Bacalaureat începând din 22 iunie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eleva,
probe,
anulare,
bacalaureat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.