Parcările publice de pe bulevardele din Sectorul 4 au intrat în regim de tarifare. Iată cum poţi plăti locul de parcare

Postat la 24 august 2021 49 afişări

Parcările publice de pe bulevardele din Sectorul 4 au intrat în regim de tarifare. Iată cum poţi plăti locul de parcare

Cel puţin 2.500 de locuri de parcare publică de pe bulevardele din Sectorul 4, administrate de Primăria Sectorului 4 prin Direcţia Mobilitate Urbană, au intrat în regim de tarifare. Taxa pentru locurile de parcare se poate plăti prin aplicaţia AmParcat.

Aplicaţia AmParcat este extrem de utilă pentru şoferii care vor să îşi găsească un loc de parcare, iar plata acestuia se face în cel mai simplu mod posibil, direct de pe telefon.

AmParcat este deja disponibilă în Bucureşti şi Oradea, iar de curând a fost implementată şi în Focşani.

Aplicaţia poate fi descărcată de pe site-ul Amparcat.ro sau din Googleplay ori Appstore şi îţi va găsi automat parcarea în care te afli, îţi selectează automat tariful orar şi îţi permite plata prin apăsarea unui singur buton.

Spaţiile de parcare de pe bulevarde au fost reorganizate şi împărţite în două zone tarifare, marcate cu galben şi cu verde, în funcţie de gradul de aglomerare, precum şi de existenţa mai multor puncte de interes pentru cetăţeni, arată hotărârile Consiliului Local al Sectorui 4.

Cât costă un loc de parcare

Zona galbenă, tarifată cu 2 lei/oră, a fost creată în locuri în care există bănci, farmacii, spitale, sedii ale unor instituţii publice, iar zona verde, tarifată cu 1 leu/două ore, este valabilă în locaţii în care fluxul de maşini este unul redus.

Parcările se găsesc pe bulevardele Constantin Brâncoveanu, Şoseaua Giurgiului, Alexandru Obregia, Şoseaua Berceni, Tineretului, Iriceanu, Străduinţei şi Luică

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
intrare,
parcare,
parcari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.