Paradă a tramvaielor de epocă, cu ocazia sărbătoririi zilei Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştiului

Autor: Florin Zafiu Postat la 27 octombrie 2018 69 afişări

Parada tramvaielor de epocă, organizată în fiecare an cu ocazia sărbătoririi zilei Sfântului Dimitrie cel Nou, ocrotitorul Bucureştiului, va avea loc duminică în Capitală, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Duminică, trei tramvaie de epocă vor circula pe traseul Depoul Piaţa Victoriei, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Şos. Ştefan cel Mare, Obor, Calea Moşilor, Piaţa Sfântul Gheorghe şi retur, în intervalul orar 11.00 – 13.00, anunţă Societatea de Transport Bucureşti (STB).

Vehiculele care participă la paradă sunt tramvaie de epocă, modificate în cadrul Uzinei de Reparaţii a STB SA. Din convoi va face parte tramvaiul tip V056, fabricat în anul 1956 prin modernizarea tramvaiului Doyle-Thompson. A circulat în Bucureşti până în anul 1981.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TRAMVAIE,
EPOCĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.