Papa Francisc l-a primit pe Barack Obama la Vatican

Postat la 27 martie 2014 50 afişări

Papa Francisc l-a primit joi dimineaţa la Vatican pe preşedintele american Barack Obama, aceasta fiind prima întâlnire între cei doi de la alegerea Suveranului Pontif argentinian în martie 2013.

Papa Francisc l-a primit pe Barack Obama la Vatican

 Barack Obama, care a fost primit în iulie 2009 de către Benedict al XVI-lea, urmează să discute cu Papa Francisc despre teme ca lupta împotriva inegalităţilor, crizele importante la nivel mondial şi probleme ce ţin de societate în Statele Unite.

Ulterior, preşedintele american urmează să îi întâlnească pe preşedintele italian Giorgio Napolitano şi pe premierul Matteo Renzi.

Venind de la Bruxelles, unde Obama a petrecut toată ziua de miercuri, Air Force One a aterizat la ora locală 21.18 (22.18, ora României) pe Aeroportul Fiumicino, la Roma, potrivit unui fotograf AFP care a călătorit la bordul aeronavei prezidenţiale.

Această întâlnire are loc în contextul în care Obama, la fel ca Francisc, luptă împotriva inegalităţilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/papa-francisc-l-a-primit-pe-barack-obama-la-vatican-12342819
12342819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.