​Panică în Grecia: Grecii au început să se simtă ca sub asediu şi iau cu asalt benzinăriile şi supermarketurile

Postat la 01 iulie 2015 1263 afişări

 ​Panică în Grecia: Grecii au început să se simtă ca sub asediu şi iau cu asalt benzinăriile şi supermarketurile

Coşmarul Greciei a început: pensionari panicaţi fac cozi la bancomate, benzinăriile sunt forţate să se închidă pentru că grecii au cumpărat într-o jumătate de zi benzina care în mod normal s-ar fi vândut în două zile, iar supermarketurile sunt luate cu asalt de oameni îngroziţi de gândul că nu vor mai avea de unde să cumpere mâncare.

În Franţa, Germania şi Marea Britanie guvernele au cerut reuniuni de urgenţă pentru a discuta criza grecească. Iar guvernul s-ar putea să fi făcut deja primul pas spre plăţile fără moneda euro.

În dimineaţa primei zile de limitare a retragerilor din bancomatele băncilor greceşti a devenit clar că grecii au senzaţia că sunt sub asediu. În Creta, jumătate din benzinăriile din regiunea Chania s-au închis ieri pentru că au rămas fără combustibil, scrie The Guardian. Vangelis Kotsos, preşedintele asociaţiei benzinarilor din Chania, a descris scene de haos în care şoferi nervoşi şi probabil şi turişti s-au înghesuit să facă plinul maşinilor lor.

Coşmarul Greciei

Urmărește Business Magazin

/actualitate/panica-in-grecia-grecii-au-inceput-sa-se-simta-ca-sub-asediu-si-iau-cu-asalt-benzinariile-si-supermarketurile-14523283
14523283
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.